OCHRANA SÚKROMIA A OSOBNÝCH ÚDAJOV

Ochrana súkromia a osobných údajov

Prevádzkovateľom www.cab-pozicky.sk je spoločnosť:

CAB Media s r.o.,

Okružná 5, 05401 Levoča

Fakturačné  údaje:

  • IČO: 46128948
  • DIČ: 2023261768
  • IČ DPH: SK 2023261768

Aby sme Vám mohli poskytnúť všetky služby, potrebujeme o Vás vedieť základné informácie. Niektoré z nich majú povahu osobných údajov v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z., o ochrane osobných údajov (ďalej len “zákon”). My sa týmto zákonom pri používaní Vašich údajov riadime.

V našej webovej stránke je pridanie komentáru alebo recenzie dobrovoľné.

Ak sa zákazník rozhodne pridať komentár, recenziu alebo nás kontaktovať je potrebné poskytnúť nasledovné informácie o Vás:

  • Meno – nick
  • Vaša e-mailová adresa (slúži na Vašu identifikáciu v systéme a na komunikáciu s Vami)
  • Predmet
  • Recenziu
  • Komentár

Tieto údaje sú uchovávané v chránenej databáze na našom serveri, aby ste ich nemuseli nanovo zapisovať pri každej návšteve. Vaše údaje spracovávame len pre účely vašej dobrovoľnej komunikácie s nami. Svoje údaje a ďalšie nastavenia môžete kedykoľvek zmeniť resp. aktualizovať prostredníctvom e-mailu alebo po prihlásení do sekcie “prihlásenie”.  V prípade, že si

Počas Vašej návštevy sú na našom serveri uchovávané dočasné informácie, ktoré sú potrebné pre správne fungovanie webu.

Kedykoľvek po prihlásení sa na stránke, si môžete svoje osobné údaje skontrolovať.

Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom, s výnimkou organizácií. Databázu osobných údajov chránime pred ich poškodením, zničením, stratou a zneužitím.

Registráciou nám udeľujete súhlas so spracovaním svojich osobných údajov uvedených v objednávke za účelom vybavenia objednávky a dodania tovaru, a to na dobu nevyhnutnú na plnenie zmluvy. V súlade s § 28 zákona máte právo požadovať informáciu o spracovaní vašich osobných údajov, a zoznam osobných údajov, ktoré sú predmetom spracovania, právo na opravu nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, právo na likvidáciu osobných údajov, ak účel ich spracovania skončil, právo na základe bezplatnej písomnej žiadosti namietať voči využívaniu svojich osobných údajov na marketingové účely.

Vaše osobné údaje sme oprávnení spracovávať aj po skončení pôvodného účelu spracovania len v nevyhnutnom rozsahu pre účely štatistiky.

 
TOPlist Google+